Εταιρεία

IMG 8302

 H εταιρεία Glass Μirror ιδρύθηκε το 1967 στην οδό Αχαρνών στην Αθήνα και εν συνεχεία επεκτάθηκε στην Οδό Κερκύρας στην Κυψέλη. Το 1973 μεταστεγάστηκε στην τωρινή έδρα της στη Λεωφόρο Μαραθώνος 2 - Σταυρός Αγίας Παρασκευής και επί 40 συναπτά έτη αδιάλειπτης λειτουργίας κατέχει μια αξιοπρεπή θέση στον κλάδο των υαλοπινάκων. Δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε στο χώρο του γυαλιού με το όραμα του Ιδρυτή της Δημητρίου Τάτση για ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.


Ο Δημήτριος Τάτσης, γεννηθείς το 1947 εις το Μονολίθι Ιωαννίνων, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του συνδέσμου εμπόρων υαλοπινάκων και με καίριες παρεμβάσεις του έχει προσφέρει στον κλάδο με τις τεχνικές του γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του. Στόχος του ήταν και είναι η ποιότητα και η συνέπεια στις παρεχόμενες υπηρεσίες κατασκευής και τοποθέτησης γυαλιού.


Από αυτή τη βάση συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε στον κλάδο των κρυστάλλων προσφέροντας νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.


Η εταιρεία Glass Mirror εξειδικεύεται στο εμπόριο, την κατασκευή και την τοποθέτηση κρυστάλλων, καθρεπτών και συναφών γυάλινων ειδικών κατασκευών. Οι τοποθετήσεις υαλοπινάκων γίνονται από το συνεργείο έμπειρων υαλοτεχνικών που διαθέτουμε, στο χώρο σας και στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε. Επιπροσθέτως προσφέρουμε και εκτός Αττικής υπηρεσίες κατόπιν συμφωνίας ,δίνοντας έτσι λύσεις επαγγελματικής στέγασης και οικιακής διακόσμησης και στην επαρχία.


Το οικονομικό σκέλος των εργασιών συμφωνείται πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη και τη διασφάλιση των οικονομικών δικαιωμάτων της εταιρείας.


Αναλυτικότερα αναλαμβάνουμε:

  • Κατεργασία υαλοπινάκων
  • Ειδικές Κατασκευές
  • Ειδικές κολλήσεις με λέιζερ
  • Επενδύσεις τοίχου από διακοσμητικό κρύσταλλο
  • Γυάλινα μπαλκόνια εσωτερικά και εξωτερικά
  • Γυάλινες προσόψεις καταστημάτων
  • Μελέτες χώρου για την καλύτερη δυνατή λύση (ανοιγόμενες ή συρόμενες εφαρμογές γυάλινων κατασκευών)
  • Διακόσμηση Μπάνιου και Σαλονιού με ευρεία γκάμα καθρεπτών-σταθερών-ανοιγόμενων-συρόμενων κρυστάλλων ασφαλείας
  • Λύσεις θερμομονωτικής θωράκισης με ενεργειακά γυάλινα διπλά ενεργειακά υαλοπετάσματα της Guardian-διεθνούς φήμης στον κλάδο εταιρείας-για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας χειμώνα-καλοκαίρι.

 

 

Η Glass Mirror ευχαριστεί όλους εσάς για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και εγγυάται ακόμα καλύτερη συνεργασία και εξυπηρέτηση στο μέλλον που να χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και υπευθυνότητα προς τον πελάτη που θέλει να διακοσμήσει και να θωρακίσει τον ιδιωτικό χώρο του με γυάλινες κατασκευές.